A kar hallgatóinak

Pályázati felhívás katasztrófavédelemmel kapcsolatban

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Föigazgatóság Tudományos Tanácsa pályázatot hirdet olyan pályamunkák elkészítésére, amelyek a katasztrófavédelem különböző szakterületeinek aktuális kérdéseivel, fejlesztési lehetőségeivel foglalkozik.
A pályázati anyagok postára adásának határideje: 2020. szeptember 30.
 

Theolingua egyházi szaknyelvi nyelvvizsga a GFF-en szeptember 5-én!

A Gál Ferenc Főiskolán Szegeden letehető Theolingua akkreditált nyelvvizsgáról, valamint az arra három városban is felkészítő nyelvtanfolyamról kívánjuk tájékoztatni mindazokat, akik középiskolásként vagy egyetemistaként, illetve munkájukhoz tartozóan nyelvvizsgára készülnek angol, német és olasz nyelvből. A Theolingua egyházi szaknyelvi anyaggal bővített kétnyelvű, háromfokozatú nyelvvizsga B1, B2 és C1 szinteken.

Theolingua

Ma ünnepli 33. születésnapját az Erasmus program

Az elmúlt 33 év során az Erasmus több, mint 10 millió európai fiatal életét változtatta meg. Látókörük kitágult, szemléletük, látásmódjuk több aspektusból is megváltozott, szakmai életútjukat tekintve új lehetőségek nyíltak meg előttük, és végül, de nem utolsósorban megbonthatatlannak bizonyult barátságok, kapcsolatok alakultak ki.