Felvételi eredmények értékelése a Gazdasági Karon

Békéscsabán, a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karán gazdálkodási és menedzsment, valamint pénzügy és számvitel szakok indulnak nappali munkarendű alapképzés keretében, a műszaki menedzser képzés viszont mindössze levelezőn érhető el. Ezek a szakok mennek felsőoktatási szakképzés keretében is mind nappali, mind levelező munkarendben.

A békéscsabai kar intézetigazgatója, dr. Árpási Zoltán elmondta, tavalyhoz képest 23 százalékkal emelkedett a felvett hallgatók száma, a tendencia tehát pozitív. Kiemelte, az évekkel ezelőtt megkezdett, új szemléletű kampány meghozta a gyümölcsét, a beiskolázási időszakban nyílt napokat tartottak, járták a középiskolákat, valamint a Csabai Garabonciás Napoknak ugyancsak a békéscsabai főiskola épülete adott otthont.
– Bizakodóak voltunk és úgy érzem, elégedettek lehetünk – folytatta dr. Árpási Zoltán kiemelve, hogy a gazdasági képzés területén Békés megyében piacvezetőnek számítanak. Aláhúzta: a végzett hallgatók el tudnak helyezkedni, főleg a bankszektorban, ez annak is köszönhető, hogy a versenyszférával közösen dolgozták ki azt, milyen tudással vértezzék fel a diákokat.

Forrás: https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/szerdan-este-kiderultek-a-felv...

Szervezeti egység: 
Gazdasági Kar
Kategória: 
Hírek