Recognition for the SoCaTel project of Gál Ferenc College has appeared on the EU Innovation Radar platform

The GFC - from August Gál Ferenc University - is implementing the EU Horizon 2020 program, which is the only one in Hungarian higher education, in partnership with key European universities. GFC is collaborating with several international organizations and universities, such as Ozwillo, Cy.RIC, Cyprus Research and Innovation Center and Rovira i Virgili University, Trinity College Dublin.

Jó hangulatban zajlott a Ponthatárváró buli

Tegnap a Gazdasági Kar HÖK-ösei is kint voltak a Ponthatár váró bulin a CsabaGyöngye Kulturális Központnál, ahol együtt izgultak a leendő egyetemistákkal.
Minden sikeres felvételizőnek gratulálunk, és élményekben gazdag egyetemi éveket kívánunk!
A leendő GFF-es hallgatókkal pedig szeptemberben találkozunk!
Ha valakinek nem sikerült most a felvételi, akkor se szomorkodjon, ugyanis van lehetőség pótfelvételire a Gál Ferenc Főiskolára is!
Augusztus 1-től pedig Egyetem leszünk!!!

Ponthatárváró buli a Csabagyöngye stégjén

Helyszín: Csabagyöngye - Stég
Időpont: 2020. július 23. (csütörtök) 19.00 óra

Nem csak felvetelizőknek hanem neked is!
Gyere el és várjuk együtt a felvételi ponthatárokat, az idei kicsit sem hétköznapi tanév után, ereszd ki a gőzt, bulizz, játssz, nevess, egyél-igyál, ünnepelj, ha kell sírj bátran, velünk a Csabagyöngye stégjén!
Alig várjuk hogy találkozzunk veletek!

Részletes program:

Pályázati felhívás katasztrófavédelemmel kapcsolatban

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Föigazgatóság Tudományos Tanácsa pályázatot hirdet olyan pályamunkák elkészítésére, amelyek a katasztrófavédelem különböző szakterületeinek aktuális kérdéseivel, fejlesztési lehetőségeivel foglalkozik.
A pályázati anyagok postára adásának határideje: 2020. szeptember 30.